Tietosuojakäytäntö

OSA 1 – HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELEMINEN

Kun ostat tuotteen myymälästämme, keräämme osto- ja myyntitapahtumassa antamiasi henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Keräämme henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida tilaustasi, eli auttaa sinua osto- ja myyntitapahtumassa ja vastata kysymyksiisi tai huomautuksiisi.
Kun selaat tuotevalikoimaamme, saamme automaattisesti tietokoneesi IP-osoitteen, jonka perusteella saamme tietoa käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.
Markkinointi sähköpostitse (jos sovellettavissa): Suostumuksellasi voimme lähettää sinulle sähköpostitse tietoa myymälästämme, uusista tuotteista ja muista ajankohtaisista asioista. Tietosuojalainsäädännön noudattamistarkoituksessa tietojen hallinnoijana toimii Nordic Fashion-Tex Oy.

OSA 2 – SUOSTUMUS

Suostumuksen antaminen
Kun annat meille henkilötietoja ostotapahtumaa varten, varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, järjestät ostoksen toimituksen tai palautuksen, katsomme, että annat suostumuksesi henkilötietojen keräämiseen ja käyttämiseen vain kyseiseen tarkoitukseen.
Jos pyydämme henkilötietojasi muuta tarkoitusta, kuten markkinointia varten, kysymme suostumustasi suoraan tai annamme mahdollisuuden henkilötietojen keräämisen kieltämiseen.

Suostumuksen peruminen
Voit perua suostumuksesi yhteydenottoihin, tietojen keräämiseen sekä tietojesi käyttöön ja julkistamiseen koska tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen gitte@nordicfashion.fi tai postitse osoitteeseen 
fashionforyou.store
Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa

OSA 3 – TIETOJEN PALJASTAMINEN

Saatamme siirtää henkilö- tai muita tietojasi samaan yrityskonserniin kuuluville yrityksille sekä ammattimaisille neuvonantajille sovellettavien tietosuojalakien mukaan.
Lisäksi saatamme siirtää henkilötietoja työntekijöille, edustajille, liikekumppaneille, myyjille ja/tai toimittajille palvelun tarjoamiseksi meille tai puolestamme sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.
Siirrämme henkilötietoja lainmukaisten vaatimusten noudattamiseksi, mukaan lukien mahdolliset rikostutkimukset.
Henkilötietojen siirtäminen tapahtuu lainmukaisten vaatimusten mukaisesti niin, että siirtoja suojaa tietojenkäsittelysopimus, sen varmistamiseksi, että henkilötietoja käsitellään vain selkeästi määriteltyihin tarkoituksiin ja että turvatoimet ovat riittävät.

OSA 4 – MYCASHFLOW

Verkkokauppamme isäntänä toimii Mycashflow, joka tarjoaa verkkokauppa-alustan tuotteidemme ja palveluidemme myyntiin.
Tietosi tallennetaan Mycashflow'n tiedontallennuspaikkaan, tietokantoihin ja yleiseen Mycashflow-sovellukseen. Mycashflow tallentaa tiedot palomuurilla suojatulle palvelimelle.

Maksu:
Jos valitset suoramaksun ostosten tekoon, Mycashflow tallentaa luottokorttitietosi. Tiedot salataan PCI-DDS-tietoturvastandardin mukaisesti. Ostotapahtuman tiedot tallennetaan vain niin pitkäksi aikaa kuin niitä tarvitaan ostotapahtuman loppuun viemiseksi. Kun ostotapahtuma on suoritettu, tiedot poistetaan.
Kaikki suoramaksun yhdysväylät ovat PCI-DSS-standardien mukaisia, joita hallinnoi korttijärjestöjen Visa, MasterCard Worldwide, American Express ja Discover perustama toimielin PCI Security Standards Council.
PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että verkkokauppamme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.
Lisätietoja on saatavana Mycashflow'n palveluehdoista (https://www.mycashflow.fi/legal/terms) tai tietosuojakäytännöstä (https://www.mycashflow.fi/legal/privacy).

OSA 5 – KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Olemme solmineet tietojenkäsittelysopimuksen Mycashflow'n ja muiden kolmansien osapuolten kanssa, joille luovutamme henkilötietojasi. Sopimusten avulla varmistetaan, että henkilötietoja käsitellään vain selkeästi määriteltyihin tarkoituksiin ja että turvatoimet ovat riittävät. Yleisesti ottaen käyttämämme ulkopuoliset palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja paljastavat asiakkaiden tietoja vain siinä määrin, kuin se on tarpeellista meille tarjottujen palveluiden suorittamiseksi.
Tietyillä kolmansina osapuolina toimivilla palveluntarjoajilla, kuten maksuväylillä ja muilla ostotapahtuman käsittelijöillä on kuitenkin omat yksityisyydensuojaa koskevat käytännöt koskien meiltä saamaansa ostotapahtumaan liittyvää tietoa.
Suosittelemme näiden palveluntarjoajien yksityisyydensuojaa koskeviin käytäntöihin tutustumista sen selvittämiseksi, millä tavalla palveluntarjoajat käyttävät henkilötietoja.
Ota huomioon erityisesti se, että tietyt palveluntarjoajat tai heidän toimitilansa saattavat sijaita toisella lainkäyttöalueella. Jos päätät edetä ostotapahtumassa, johon kuuluu ulkopuolisen palveluntarjoajan palveluita, tietosi voivat olla sen lainkäyttöalueen lakien alaiset, jonka piiriin palveluntarjoaja tai tämän toimitilat kuuluvat.
Jos esimerkiksi asut Suomessa ja ja ostotapahtuman käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksuväylä, ostotapahtuman toteuttamisessa käytettävät henkilötietosi saattavat olla Yhdysvaltojen lakien alaisia, Patriot Act mukaan lukien.
Kun poistut verkkokaupastamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustoon tai sovellukseen, henkilötietosi eivät enää kuulu tämän yksityisyydensuojaa koskevan käytännön tai verkkosivustomme palveluehtojen piiriin.

Jos asiakas on kuluttaja, noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.

Linkit
Sivustossame olevien linkkien napsauttaminen voi ohjata sinut pois sivustostamme. Emme vastaa muiden sivustojen yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä ja suosittelemme näiden sivustojen käytäntöihin tutustumista.

OSA 6 – TIETOTURVA

Pyrimme suojaamaan asiakkaidemme henkilötietoja asianmukaisilla varotoimilla ja noudattamalla alan parhaita käytäntöjä sen varmistamiseksi, että tiedot eivät katoa, niitä ei käytetä väärin, ulkopuoliset eivät pääse niihin käsiksi ja että niitä ei paljasteta, muuteta tai tuhota.
Luottokorttitiedot salataan SLL-tietoverkkosalausprotokollalla ja tallennetaan käyttämällä AES-256-salausta. Vaikka mikään Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennus ei ole täysin varma, noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme alan muita yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

OSA 7 – EVÄSTEET

Käytämme seuraavassa mainittuja evästeitä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko sallia evästeet.
_session_id, yksilöllinen tunniste, istuntokohtainen. Mahdollistaa sen, että Mycashflow voi tallentaa istuntoa koskevia tietoja (viittaaja, aloitussivu jne.).
_shopify_visit, tietoja ei säilytetä. Säilyy 30 minuutin ajan edellisestä vierailusta. Verkkosivuston tarjoajan sisäisen tilastoinnin käyttämä eväste sivuston vierailuiden laskemiseen.
_shopify_uniq, tietoja ei säilytetä. Poistuu keskiyöllä (liittyy käyttäjään) seuraavana päivänä. Laskee yksittäisen asiakkaan vierailut myymälässä.
cart, yksilöllinen tunniste, säilyy kaksi viikkoa. Tallentaa tietoa ostoskorin sisällöstä.
_secure_session_id, yksilöllinen tunniste, istuntokohtainen.
storefront_digest, yksilöllinen tunniste, rajaton. Jos myymälässä on salasana, tätä käytetään sen määrittämiseen, onko nykyisellä vierailijalla pääsy sivustoon.

OSA 8 – TÄYSI-IKÄISYYS

Käyttämällä tätä sivustoa osoitat, että olet ylittänyt asuinpaikkasi täysi-ikäisyyden rajan tai että olet täysi-ikäinen asuinpaikassasi ja olet antanut suostumuksen alaikäisille huollettavillesi sivuston käyttöön.

OSA 9 – MUUTOKSET YKSITYISYYDENSUOJAA KOSKEVAAN KÄYTÄNTÖÖN

Pidätämme oikeuden muokata yksityisyydensuojaa koskevaa käytäntöä koska tahansa, joten suosittelemme sen tarkistamista säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivustossa. Jos teemme tähän käytäntöön merkittäviä muutoksia, ilmoitamme päivityksistä, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten käytämme tietoja ja missä tilanteessa, jos missään, käytämme ja paljastamme tietoja.
Jos verkkokauppa siirtyy toisen yrityksen omistukseen tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat tarkastella henkilötietojasi, tehdä niihin korjauksia, muokata niitä tai poistaa ne tai jos haluat tehdä valituksen tai pelkästään lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteeseen gitte@nordicfashion.fi tai postitse osoitteeseen 
fashionforyou.store
[Re: Tietosuojavastaava]

Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa

maksutavat
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.12.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvolisäveron. Verkkokaupassamme voit valita seuraavista maksutavoista:

  • Korttimaksu
  • Verkkopankkisiirto
  • MobilePay
  • Lasku (Collector)
  • Osamaksu (Jousto)
  • Paypal

Korttimaksu, verkkopankkisiirto, MobilePay-maksu, lasku ja osamaksu toimivat Paytrail-palvelun kautta. Maksamalla Paypal- tai Paytrail-palvelujen kautta hyväksyt palvelujen Paypal ja Paytrail yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

info@fashionforyou.store

Telephone +358 45 3132880

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Tilauksille, joiden hinta on 35€ tai enemmän, on ilmainen toimitus, kun toimitusosoite on Suomessa. Tilauksille, joiden hinta on 75€ tai enemmän, on ilmainen toimitus, kun toimitusosoite sijaitsee Euroopassa.

Toimitamme tilaukset Suomesta, Vantaalta. Kun tilauksen toimitusosoite on Suomessa, asiakkaalle ei tule maksettavaksi tullikuluja.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Jos olet havainnut tuotteessa vian, sinun tulee ilmoittaa siitä meille kohtuullisen ajan kuluessa.

Sinun katsotaan käyttäneen oikeutesi kaupan purkamiseen, jos olet postittanut tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos palautuksen viimeinen päivä on lauantai tai yleinen vapaapäivä, ilmoitus voidaan lähettää seuraavana arkipäivänä.

Jos purat kaupan, palautamme maksun kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Palautetun tuotteen postimaksua emme korvaa. Palautamme maksun sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt ostaessasi tuotteen, ellei muusta sovita.

Palautukset

Tuote tulee palauttaa neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Jos tuotetta ei ole postitettu 14 päivän kuluessa, emme valitettavasti voi palauttaa maksua tai vaihtaa tuotetta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuotteita kannattaa siis käsitellä huolella ja varoen ennen lopullista ostopäätöstä. Huolehdithan siitä, että myös tuotelaput ovat alkuperäisellä paikallaan palautettavissa tuotteissa. Tuotteen tulee myös olla alkuperäisessä pakkauksessa. Palautus katsotaan tehdyksi asianmukaisesti, kun tuote on lähetetty takaisin neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa: 1) tuotetta on käsitelty tai muokattu ohjeiden mukaan ja selkeästi omiin tarkoituksiin 2) nopeasti pilaantuvat tai vanhenevat tuotteet tai tuotteet, jotka on niiden toimituksen jälkeen peruuttamattomasti yhdistetty muihin tuotteisiin 3) sinetöidyn tuotteen pakkaus on avattu ja tuotetta ei voi palauttaa hygienia- tai terveyssyistä.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Palautuksen kirjaamiseksi tarvitsemme kuitin tai tositteen ostosta.

Älä lähetä tuotetta takaisin sen valmistajalle.

Myönnämme vain osittaisen hyvityksen jos tuotteet eivät ole alkuperäisessä kunnossa, jotka ovat vahingoittuneet tai joista puuttuu osia meistä riippumattomista syistä tai tuotteet on palautettu yli 30 päivää toimituksen jälkeen.

Palautuksen hinta Suomesta lähetettynä on 3,90€. Palautuskulut vähennetään asiakkaalle hyvitetystä summasta, kun olemme vastaanottaneet palautettavat tuotteet.

Asiakaspalautus on ilmainen, jos vaihdat tilaamasi tuotteen toiseen kokoon/väriin tai alkuperäisen tilauksesi arvo on asiakaspalautuksen jälkeen yli 100€.

Hyvitykset

Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, lähetämme sähköpostitse ilmoituksen palautuksen vastaanottamisesta. Ilmoitamme myös hyvityksen myöntämisestä tai hylkäämisestä.
Jos hyvitys myönnetään, palautus käsitellään ja maksu hyvitetään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäistä maksutapaa käyttäen muutaman päivän kuluessa.

Myöhässä tulevat tai puuttuvat hyvitykset

Jos et ole saanut hyvitystä, tarkista pankkitilisi vielä kerran.
Jos hyvitys puuttuu, ota yhteyttä luottoyhtiöösi, sillä hyvityksen käsittely voi viedä hieman aikaa.
Ota seuraavana yhteyttä pankkiisi. Hyvityksen siirtymiseen pankkitilille kuluu yleensä jonkin verran aikaa.
Jos et tämänkään jälkeen ole saanut hyvitystä, ota yhteyttä osoitteeseen info@fashionforyou.store.

Alennetut tuotteet

Alennettuihin tuotteisiin pätee samat palautusehdot kuin normaalihintaisiin tuotteisiin.

Vaihdot

Vaihdamme tuotteen vain, jos se on viallinen tai vaurioitunut. Jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen vastaavaan tuotteeseen, ota yhteyttä osoitteeseen info@fashionforyou.store ja lähetä tuote osoitteeseen Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa.

Lahjat

Jos palautettu tuote oli merkitty lahjaksi ostettaessa ja toimitettiin suoraan sinulle, saat palautetun tuotteen arvoisen lahjakortin. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, lahjakortti lähetetään sinulle.

Jos tuotetta ei ole merkitty lahjaksi ostettaessa tai jos tilaus lähetettiin ensin lahjan antajalle, lähetämme tiedon palautuksesta ja hyvityksen lahjan antajalle.

Toimitus

Palauta tuote lähettämällä se seuraavaan osoitteeseen: Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa.

Vastaat itse palautettavan tuotteen palautuskustannuksista. Lähetyskuluja ei hyvitetä. Jos saat hyvityksen, palautuksen kustannukset vähennetään hyvityksestä.

Vaihdetun tuotteen toimitusaika voi vaihdella asuinpaikasta riippuen.

Jos lähetät tuotteen, jonka arvo oli yli 75 €, suosittelemme jäljitettävän lähetyspalvelun käyttöä tai lähetyksen vakuuttamista. Emme takaa palautetun tuotteen vastaanottamista.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Palautuskäytäntö kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Lisätietoja saat sivulta Palautuskäytäntö.