Ilmainen toimitus ja palautus! Nopea toimitus!

Tietosuojakäytäntö

OSA 1 – HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELEMINEN

Kun ostat tuotteen myymälästämme, keräämme osto- ja myyntitapahtumassa antamiasi henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Keräämme henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida tilaustasi, eli auttaa sinua osto- ja myyntitapahtumassa ja vastata kysymyksiisi tai huomautuksiisi.
Kun selaat tuotevalikoimaamme, saamme automaattisesti tietokoneesi IP-osoitteen, jonka perusteella saamme tietoa käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.
Markkinointi sähköpostitse (jos sovellettavissa): Suostumuksellasi voimme lähettää sinulle sähköpostitse tietoa myymälästämme, uusista tuotteista ja muista ajankohtaisista asioista. Tietosuojalainsäädännön noudattamistarkoituksessa tietojen hallinnoijana toimii Nordic Fashion-Tex Oy.

OSA 2 – SUOSTUMUS

Suostumuksen antaminen
Kun annat meille henkilötietoja ostotapahtumaa varten, varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, järjestät ostoksen toimituksen tai palautuksen, katsomme, että annat suostumuksesi henkilötietojen keräämiseen ja käyttämiseen vain kyseiseen tarkoitukseen.
Jos pyydämme henkilötietojasi muuta tarkoitusta, kuten markkinointia varten, kysymme suostumustasi suoraan tai annamme mahdollisuuden henkilötietojen keräämisen kieltämiseen.

Suostumuksen peruminen
Voit perua suostumuksesi yhteydenottoihin, tietojen keräämiseen sekä tietojesi käyttöön ja julkistamiseen koska tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen gitte@nordicfashion.fi tai postitse osoitteeseen 
fashionforyou.store
Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa

OSA 3 – TIETOJEN PALJASTAMINEN

Saatamme siirtää henkilö- tai muita tietojasi samaan yrityskonserniin kuuluville yrityksille sekä ammattimaisille neuvonantajille sovellettavien tietosuojalakien mukaan.
Lisäksi saatamme siirtää henkilötietoja työntekijöille, edustajille, liikekumppaneille, myyjille ja/tai toimittajille palvelun tarjoamiseksi meille tai puolestamme sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.
Siirrämme henkilötietoja lainmukaisten vaatimusten noudattamiseksi, mukaan lukien mahdolliset rikostutkimukset.
Henkilötietojen siirtäminen tapahtuu lainmukaisten vaatimusten mukaisesti niin, että siirtoja suojaa tietojenkäsittelysopimus, sen varmistamiseksi, että henkilötietoja käsitellään vain selkeästi määriteltyihin tarkoituksiin ja että turvatoimet ovat riittävät.

OSA 4 – MYCASHFLOW

Verkkokauppamme isäntänä toimii Mycashflow, joka tarjoaa verkkokauppa-alustan tuotteidemme ja palveluidemme myyntiin.
Tietosi tallennetaan Mycashflow'n tiedontallennuspaikkaan, tietokantoihin ja yleiseen Mycashflow-sovellukseen. Mycashflow tallentaa tiedot palomuurilla suojatulle palvelimelle.

Maksu:
Jos valitset suoramaksun ostosten tekoon, Mycashflow tallentaa luottokorttitietosi. Tiedot salataan PCI-DDS-tietoturvastandardin mukaisesti. Ostotapahtuman tiedot tallennetaan vain niin pitkäksi aikaa kuin niitä tarvitaan ostotapahtuman loppuun viemiseksi. Kun ostotapahtuma on suoritettu, tiedot poistetaan.
Kaikki suoramaksun yhdysväylät ovat PCI-DSS-standardien mukaisia, joita hallinnoi korttijärjestöjen Visa, MasterCard Worldwide, American Express ja Discover perustama toimielin PCI Security Standards Council.
PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että verkkokauppamme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.
Lisätietoja on saatavana Mycashflow'n palveluehdoista (https://www.mycashflow.fi/legal/terms) tai tietosuojakäytännöstä (https://www.mycashflow.fi/legal/privacy).

OSA 5 – KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Olemme solmineet tietojenkäsittelysopimuksen Mycashflow'n ja muiden kolmansien osapuolten kanssa, joille luovutamme henkilötietojasi. Sopimusten avulla varmistetaan, että henkilötietoja käsitellään vain selkeästi määriteltyihin tarkoituksiin ja että turvatoimet ovat riittävät. Yleisesti ottaen käyttämämme ulkopuoliset palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja paljastavat asiakkaiden tietoja vain siinä määrin, kuin se on tarpeellista meille tarjottujen palveluiden suorittamiseksi.
Tietyillä kolmansina osapuolina toimivilla palveluntarjoajilla, kuten maksuväylillä ja muilla ostotapahtuman käsittelijöillä on kuitenkin omat yksityisyydensuojaa koskevat käytännöt koskien meiltä saamaansa ostotapahtumaan liittyvää tietoa.
Suosittelemme näiden palveluntarjoajien yksityisyydensuojaa koskeviin käytäntöihin tutustumista sen selvittämiseksi, millä tavalla palveluntarjoajat käyttävät henkilötietoja.
Ota huomioon erityisesti se, että tietyt palveluntarjoajat tai heidän toimitilansa saattavat sijaita toisella lainkäyttöalueella. Jos päätät edetä ostotapahtumassa, johon kuuluu ulkopuolisen palveluntarjoajan palveluita, tietosi voivat olla sen lainkäyttöalueen lakien alaiset, jonka piiriin palveluntarjoaja tai tämän toimitilat kuuluvat.
Jos esimerkiksi asut Suomessa ja ja ostotapahtuman käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksuväylä, ostotapahtuman toteuttamisessa käytettävät henkilötietosi saattavat olla Yhdysvaltojen lakien alaisia, Patriot Act mukaan lukien.
Kun poistut verkkokaupastamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustoon tai sovellukseen, henkilötietosi eivät enää kuulu tämän yksityisyydensuojaa koskevan käytännön tai verkkosivustomme palveluehtojen piiriin.

Jos asiakas on kuluttaja, noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.

Linkit
Sivustossame olevien linkkien napsauttaminen voi ohjata sinut pois sivustostamme. Emme vastaa muiden sivustojen yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä ja suosittelemme näiden sivustojen käytäntöihin tutustumista.

OSA 6 – TIETOTURVA

Pyrimme suojaamaan asiakkaidemme henkilötietoja asianmukaisilla varotoimilla ja noudattamalla alan parhaita käytäntöjä sen varmistamiseksi, että tiedot eivät katoa, niitä ei käytetä väärin, ulkopuoliset eivät pääse niihin käsiksi ja että niitä ei paljasteta, muuteta tai tuhota.
Luottokorttitiedot salataan SLL-tietoverkkosalausprotokollalla ja tallennetaan käyttämällä AES-256-salausta. Vaikka mikään Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennus ei ole täysin varma, noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme alan muita yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

OSA 7 – EVÄSTEET

Käytämme seuraavassa mainittuja evästeitä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko sallia evästeet.
_session_id, yksilöllinen tunniste, istuntokohtainen. Mahdollistaa sen, että Mycashflow voi tallentaa istuntoa koskevia tietoja (viittaaja, aloitussivu jne.).
_shopify_visit, tietoja ei säilytetä. Säilyy 30 minuutin ajan edellisestä vierailusta. Verkkosivuston tarjoajan sisäisen tilastoinnin käyttämä eväste sivuston vierailuiden laskemiseen.
_shopify_uniq, tietoja ei säilytetä. Poistuu keskiyöllä (liittyy käyttäjään) seuraavana päivänä. Laskee yksittäisen asiakkaan vierailut myymälässä.
cart, yksilöllinen tunniste, säilyy kaksi viikkoa. Tallentaa tietoa ostoskorin sisällöstä.
_secure_session_id, yksilöllinen tunniste, istuntokohtainen.
storefront_digest, yksilöllinen tunniste, rajaton. Jos myymälässä on salasana, tätä käytetään sen määrittämiseen, onko nykyisellä vierailijalla pääsy sivustoon.

OSA 8 – TÄYSI-IKÄISYYS

Käyttämällä tätä sivustoa osoitat, että olet ylittänyt asuinpaikkasi täysi-ikäisyyden rajan tai että olet täysi-ikäinen asuinpaikassasi ja olet antanut suostumuksen alaikäisille huollettavillesi sivuston käyttöön.

OSA 9 – MUUTOKSET YKSITYISYYDENSUOJAA KOSKEVAAN KÄYTÄNTÖÖN

Pidätämme oikeuden muokata yksityisyydensuojaa koskevaa käytäntöä koska tahansa, joten suosittelemme sen tarkistamista säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivustossa. Jos teemme tähän käytäntöön merkittäviä muutoksia, ilmoitamme päivityksistä, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten käytämme tietoja ja missä tilanteessa, jos missään, käytämme ja paljastamme tietoja.
Jos verkkokauppa siirtyy toisen yrityksen omistukseen tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat tarkastella henkilötietojasi, tehdä niihin korjauksia, muokata niitä tai poistaa ne tai jos haluat tehdä valituksen tai pelkästään lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteeseen gitte@nordicfashion.fi tai postitse osoitteeseen 
fashionforyou.store
[Re: Tietosuojavastaava]

Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa

maksutavat maksutavat maksutavat
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.12.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt FashionForYou.store | Lifestyle Webshop yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

gitte@nordicfashion.fi

Telephone +358 40 7743244

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.